Bereikbaar op: 055-3030628 · info@dienstenvoorthuis.nl

Notaris aan huis

Een notaris aan huis wie wil dat nou niet? Gewoon een vertrouwd gesprek aan uw eigen keukentafel!

Wij werken samen met Jan de Boer en hieronder stelt hij zich verder aan u voor en legt hij uit waarbij hij u kan helpen.

Even voorstellen:

Mijn naam is Jan, ik ben 58 jaar en woon samen met Cynthia in Apeldoorn.1452077139448 (2)

Na mijn studie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik jaren werkzaam geweest in het notariaat (o.a. in Apeldoorn en Doesburg) en op een groot accountantskantoor als jurist, adviseur, vertrouwenspersoon en bemiddelaar. Mijn specialiteiten zijn vastgoed, familie- en erfrecht.

Ik ben een open, eerlijk, praktisch ingesteld, zorgzaam mens, ik heb een uitstekend luisterend oor en ben altijd bereid de handen uit de mouwen te steken. Kortom een echte down-to-earth dienst- en hulpverlener met een goede kijk op de noden van ouderen.

Mijn hobby’s zijn lezen, lange wandelingen, maatschappelijke ontwikkelingen/problemen (kritisch) volgen en vooral lekker actief bezig zijn.

Tijdens een gesprek bespreek ik graag wat ik voor u kan betekenen!

Mijn kwaliteiten liggen onder meer bij de volgende diensten:

  • Hulp bij aanvragen/problemen WMO
  • Het doen van belastingaangifte
  • Correspondentie voeren (in het bijzonder met overheden/instanties)
  • Op orde brengen en bijhouden van uw administratie
  • Begeleiding van en naar arts/ziekenhuis
  • Een goede gesprekspartner/luisterend oor
  • Beantwoorden juridische vragen/geven van juridisch advies
  • Bemiddeling bij conflicten binnen uw familie
  • Praktische zaken in en rond het huis